BARBATEA`s Place
4 posters
Страница 1 от 1
BARBATEA`s Place
[font:73ca=Comic Sans MS]Хелоууу :3
Много свежа идейка си беше това с дневничетата и смятам, че определено разделът ще се раздвижи по този начин!
Най-накрая и аз да цъфна със собствено дневниче
В него ще публикувам нещата, които са ме впечатлили - мъдри мисли, яки фрази, цитати, готини снимки, които съм видяла из Интернет пространството, вицове и т.н.
Ще се радвам, ако следите нещата, които публикувам, а още повече - ако ви харесат и допаднат!
Много целувчици! [/font]
Много свежа идейка си беше това с дневничетата и смятам, че определено разделът ще се раздвижи по този начин!
Най-накрая и аз да цъфна със собствено дневниче
В него ще публикувам нещата, които са ме впечатлили - мъдри мисли, яки фрази, цитати, готини снимки, които съм видяла из Интернет пространството, вицове и т.н.
Ще се радвам, ако следите нещата, които публикувам, а още повече - ако ви харесат и допаднат!
Много целувчици! [/font]
БАРБАТЕА- Moderator
- Брой мнения : 17
Re: BARBATEA`s Place
[i]Честито дневниче, мила!
Ще следя с интерес![/i]
Ще следя с интерес![/i]
Бети- Root Administrator
- Брой мнения : 100
Местожителство : but my dear this is not Wonderland and you are not Alice
[font:fe12=Comic Sans MS]Thank you, колежке!
Тааа... като за начало - един виц, който искрено ме разсмя, надявам се и вас също да успее да разсмее!
[img]http://image.prntscr.com/image/a0b4583a6e4040d99d1f674d4bac753e.png[/img][/font]
Тааа... като за начало - един виц, който искрено ме разсмя, надявам се и вас също да успее да разсмее!
[img]http://image.prntscr.com/image/a0b4583a6e4040d99d1f674d4bac753e.png[/img][/font]
БАРБАТЕА- Moderator
[i]Е, определено успя да ме разсмее и то с глас! [/i]
Бети- Root Administrator
- Брой мнения : 100
Местожителство : but my dear this is not Wonderland and you are not Alice
[font:cbd4=Comic Sans MS]Радвам се!
Сега ще постна една мъдра мисъл, която ме впечатли доста и смятам, че е абсолютно вярна.
Приятел е не този, който бърше сълзите ти, а този, който не ти дава да плачеш![/font]
Сега ще постна една мъдра мисъл, която ме впечатли доста и смятам, че е абсолютно вярна.
Приятел е не този, който бърше сълзите ти, а този, който не ти дава да плачеш![/font]
БАРБАТЕА- Moderator
[color:2bbc=#000099][font:2bbc=Comic Sans MS]Честито дневниче и от мен![/font][/color]
Benita- Root Administrator
- Брой мнения : 241
[color:5e9e=#FF0000][b][i][font:5e9e=Georgia]Здравейте,
Не сте обновявали дневника си повече от 2 месеца! Давам Ви срок от 48 часа да го обновите, защото в противен случай ще го затворя!
Лек ден![/font][/i][/b][/color]
Не сте обновявали дневника си повече от 2 месеца! Давам Ви срок от 48 часа да го обновите, защото в противен случай ще го затворя!
Лек ден![/font][/i][/b][/color]
Benita- Root Administrator
- Брой мнения : 241
[color:b3e9=#6600FF]Здравейте,
Поради повече от ясни причини темата получава статус на неактивна и се мести в Архива!
Поздрави![/color]
Поради повече от ясни причини темата получава статус на неактивна и се мести в Архива!
Поздрави![/color]
Madison- Root Administrator
- Брой мнения : 19
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите