Сериали - Vol.1

Go down

Сериали - Vol.1 Empty Сериали - Vol.1

Писане by Benita on Пон Яну 04, 2016 7:37 pm

[color:16bc=#FF9933][b][i]Здравейте,
Тъй като една потребителка ме помоли да отвори темата,си позволявам си да я отворя!
Темата се отнася за любимите Ви  сериали,които гледате всеки ден в ТВ пространството! Тук можете да ги коментирате! Единственото ми условие е,преди да започнете да коментирате даден сериал,някой от "коментаторите" да постне кратко инфо,както и снимки на някои от героите ,за да добият представа и останалите потребители за какво иде реч!
Поздрави!
Едит : Тъй като възникна кратък спор между две потребителки в друга тема,вмъквам ново правило :
Когато коментирате даденият сериал, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пишете неговото име над всеки Ваш коментар,с цел отстраняване на объркванията!Поздрави! :)[/i][/b][/color]
Benita
Benita
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 241
Points : 547
Join date : 28.11.2015

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by A V R I L on Вто Мар 08, 2016 11:16 am

[color:7533=#FF0000][b][i]МОЯТА КАРМА :
[img]http://serial.spisanie.to/media/k2/galleries/6500/Moyata-karma-4.jpg[/img]
„Моята карма" е индийски сериал, който се излъчва по Colors TV от 1-ви декември 2008 година и продължава до ден днешен. В момента се излъчва и по Нова телевизия, като от скоро аудиторията може да го следи и по Диема Фемили. По-долу можете да прочетете как се развива сюжетът на сериала в излезлите досега 1549 епизода.
Главните роли в сериала са поверени на Тина Дута, Рашми Десай и Нандиш Сидху. Интересен факт е това, че през 2001 година Нандиш се жени за Рашми, но щастието им приключва бързо и те се развеждат, като им се налага да продължат да си партнират на екрана.
Продукцията разкрива историята на Ичха, която е родена в бедняшки квартал. С желанието да ѝ осигури по-добър живот майка ѝ започва работа като слугиня в богато семейство. Тапася е дъщерята на стопанката на къщата и бързо се сприятелява с Ичха. Твърде скоро бедното момиче научава ценен урок - прислугата никога не би могла да е равна на господарите и да е част от семейството им. Момичетата порастват заедно, но между тях застава не само бабата на Тапася, която „пълни" главата ѝ с неверни слова, но и един богат и красив млад мъж.
Виир е предназначен за съпруг на Тапу, но тя е влюбена в друг - Сид. Ичха е тази, която спечелва сърцето на Виир със своята откровеност, наивност и земно държание. Тапу „подарява" избраният за нея на най-добрата си приятелка. В последствие осъзнава обаче, че тя е „подарила" не само един мъж, но и един „живот", живот, който по право ѝ е принадлежал. Обзета от болна ревност и завист, Тапася заплашва Ичха, че ще се самоубие, ако не се откаже от Виир. Въпреки настояването на Дамини (майката на Ичха), да не се отказва от щастието си, тя отстъпва пред заплахите на Тапу.След церемонията истината излиза наяве, а излъганият младоженец е съсипан. Обсебена от ревност Тапу се опитва, въпреки всичко да всее раздор между Виир и Ичха.
Ичха е съсипана от мъка, но това не спира най-добрата ѝ приятелка. Тапу убеждава бедното момиче да се омъжи за брата на Виир, който се отнася много зле с нея. Подстрекавайки интриги между двамата, Тапу съумява да провали бракът им. Братът на Виир осъзнава, че е бил пионка в ръцете на интригантката и лъжкиня - Тапася. Разкривайки всичките ѝ машинации, той се самоубива пред нея като се прострелва в главата с пистолета, с който до преди миг е заплашвал лъжкинята. Виир започва да разследва причините довели до смъртта на брат му, докато накрая разкрива измамите на съпругата си. Той се развежда с нея след като я разкрива пред своето и нейното семейство и се жени за злощастната Ичха. Щастието им трае твърде кратко.
Тапася предприема отчаяни действия и не може да прости, че е била изоставена и изобличена. Тя всява интриги и раздор между съпрузите, а накрая действията ѝ довеждат до смъртта на Ичха. Злосторницата обаче се измъква безнаказано и не спира да причинява злини.
Минават години. Децата на Тапу и Ичха порастват и се влюбват. В живота им се случват невероятни обрати. Загубен син се намира, една майка се завръща от мъртвите.
Тъй като продукцията все още се излъчва по Colors TV не е ясно какъв и кога ще е финалът. Едно обаче е ясно - на аудиторията на „Моята карма" й предстоят мигове, изпълнени с напрежение, радости и съпричастност със съдбите на необикновените герои.
"Моята карма" (Uttaran) - 1549-ти епизод, последният излязъл на 15.01.2015.[/i][/b][/color]
A V R I L
A V R I L
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 123
Points : 261
Join date : 04.12.2015
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by Benita on Вто Мар 08, 2016 11:21 am

[color:094f=#FF9933][b][i]РИТЪМЪТ НА МЕЧТИТЕ :
След изключително успешната си роля на невръстната Ананди в „Малката булка" Авика Гор става една от най-скъпо платените актриси в Индия и има огромен принос в развитието и популярността на индийското кино. Сега влиза в главната роля в „Ритъмът на мечтите", Роли. Тя е момиче, което не се страхува да изразява себе си и чието желание да помогне на сестра си води до куп усложнения и заплетен любовен четириъгълник.
Тя влиза в конфликт със своето семейство и закостенелите порядки в обществото, за да може по-голямата ѝ сестра - Симар (Deepika Samson) - да осъществи своята мечта. Симар иска да стане танцьорка, но според родителите й това е непристойна и непочтена кариера.Техните планове за бъдещето й са напълно различни - Симар трябва да се омъжи за заможния Прем (Dheeraj Dhoopar), съгласно уговорка между двете семейства.
В деня на сватбата, в града се провежда конкурс по танци, победата в който ще даде огромен тласък към голямата сцена. За да може Симар да участва в състезанието, без да предизвика подозренията и гнева на родителите им, Роли решава да я замести по време на приготовленията за сватбата.
Симар се забавя прекалено много и забулената и преоблечена Роли се оказва принудена да се омъжи за Прем. Така на двете сестри им се налага да извървят трудния път към любовта, да открият себе си и, не на последно място, да разплетат един сложен любовен четириъгълник.
[img]http://2.bp.blogspot.com/-0RCU3RXWnLY/VLuWeEC3pYI/AAAAAAAAIsY/yTMebjbuO4o/s1600/cats1175.jpg[/img][/i][/b][/color]
Benita
Benita
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 241
Points : 547
Join date : 28.11.2015

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by Benita on Вто Мар 08, 2016 11:22 am

[color:777d=#FF9933][b][i]МАЛКАТА БУЛКА :
Индийският сериал Малката булка (Balika Vadhu - Kachchi Umar Ke Pakke Rishte, известен и като Chinnari Pellikuthuru) на Colors TV е една от най-популярните в Индия телевизионни драми. До момента сапунената опера има излъчени 1840 епизода.
Награждавана е многократно – за най-добра детска роля, за най-добра поддържаща женска роля, за най-добра актриса в негативна роля, за социално послание, за музика, за най-добра женска роля, за най-популярна драма и др. Първият епизод на поредицата е показан на 21.07.2008 г.
Малката булка сюжет
Ананди е едва 8 годишна, когато семейството й я дава за булка в заможен индийски род в Раджастан. Това е краят на нейното детство и началото на нейните мъки, породени от спазването на традицията и социалните различия. Сериалът е базиран по истинската история на майката на писателя Пуренeду Шекхар, която се омъжва на 15 години.
[img]http://p.potv.bg/m/a/malkata-bulka-1-26253-625x0.jpg[/img][/i][/b][/color]
Benita
Benita
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 241
Points : 547
Join date : 28.11.2015

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by A V R I L on Вто Мар 15, 2016 10:39 am

[color:9116=#FF0000][b][i]Името на темата е променено от "Анимационни сериали" на "Сериали".
Поздрави! :)[/i][/b][/color]
A V R I L
A V R I L
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 123
Points : 261
Join date : 04.12.2015
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by Бети on Съб Апр 23, 2016 9:22 am

[color:bb65=#6600FF][b][i][font:bb65=Times New Roman]ЦВЕТОВЕТЕ НА ЛЮБОВТА
Садна и Рагини са братовчедки, но са израснали под един покрив с обща мечта – да дойде ден, в който и двете да бъдат омъжени и доволни от живота си. Околните обаче непрестанно сравняват двете момичета, защото Садна е истинска красавица със светла кожа, а Рагини не е толкова привлекателна и с по-тъмен тен. В индийската култура при процеса на избор на съпруга светлата кожа винаги е за предпочитане, а това предопределя и начина, по който обществото третира сестрите. Всяка от тях обаче трябва да премине през известни перипетии като едната често става обект на завист, а другата бива подценявана заради външния си вид. Водеща за двете момичета си остава тяхната доброта и здравите принципи, на които те никога не биха изневерили.

С началото на сериала Садна вече е снаха в най-заможното семейство в града – рода Раджванш. Тя много обича съпруга си Алек и е отдадена на това да му помогне със здравословния проблем, който има. Той е със забавено ментално развитие, но под грижите на Садна започва да се подобрява. Рагини пък остава в родната си къща и се надява скоро и тя да намери своя път в живота. Щастието може да й се усмихне в лицето на Ранвир, по-малкият син на Раджванш, който току-що се е върнал от следване в Америка.[/font][/i][/b][/color]
[img]http://prikachi.com/images/88/6431088E.jpg[/img]
Бети
Бети
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 100
Points : 204
Join date : 15.03.2016
Age : 24
Местожителство : but my dear this is not Wonderland and you are not Alice

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by Бети on Съб Апр 23, 2016 9:24 am

[u]МОЯТА КАРМА[/u]
Абе,някой знае ли кога ще се появи Тапася?
Бети
Бети
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 100
Points : 204
Join date : 15.03.2016
Age : 24
Местожителство : but my dear this is not Wonderland and you are not Alice

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by Benita on Сря Сеп 14, 2016 11:16 am

[color:c91c=#990099][b][i]СВЕТЛИНАТА НА МОЯ ЖИВОТ
[img]http://serial.spisanie.to/media/k2/galleries/6303/Svetlinata-na-moya-jivot-1.jpg[/img]
Сериалът разказва историята на Сандия и Сурадж, чийто съдби се преплитат по необикновен начин - двамата са принудени да се оженят, като всеки пази свои тайни, които по време на брака предстои да излязат наяве. Сандия не разбира порядките и традициите в новия си дом и се чувства като чужда в него. Тя е поставена пред изпитанието - да приеме съдбата си на домакиня или да продължи да преследва най-съкровените си мечти.
Сандия е 20-годишно образовано момиче, чиято амбиция е да стане полицай. И макар мечтата й да е необичайна семейството й е твърдо зад нея и я подкрепя, докато не се случва нещастен инцидент, в който тя губи родителите си. В следствие на това животът й се преобръща й тя е принудена против волята си да се омъжи за Сурадж, чиито семейство и начин на живот са коренно различни от тези, на които Сандия е свикнала до този момент.
Сурадж е симпатичен млад мъж, който е завършил едва девети клас и работи в собствената си сладкарница в град Пушкар. Върху него пада тежестта да носи отговорност и да се грижи за цялото си семейство. Той се опитва да балансира успешно между новата си жена и майка си, които са напълно противоположни една на друга, и така да запази мира и спокойствието в дома си.Анк*р е братът на Сандия, който след смъртта на родителите е отговорен за сестра си и бързо решава да й я омъжи, тъй като му се налага да замине да работи в Америя заедно със своята съпруга. Анк*р лъже Сандия, че Сурадж е високо образован млад мъж с перспектива за развитие в бъдещето и така успява да я склони да се омъжи за него.
Сантош е майката на Сурадж, която е властна, строга жена, която държи да се спазват всички наложени досега трядиции в семейството. Думата й е закон и нкой не може да й се противопостави. Въпреки това зад привидната й грубост, се крие едно добро сърце.
Рати е бащата на Сурадж и мъж на Сантош. Той е добродушен и често прилича на мъж под чехъл, защото не смее да се противопоставя на жена си.
Викрам в по-малкият брат на Сурадж. Той също има свой собствен бизнес - магазин за сарита, но характерът му е напълно противоположен от този на брат му - Викрам е хитър и готов на всичко, за да спечели повече пари. Съпругата му Менакши също като него е алчна, лукава и изкусно плете интриги.
Най-младите членове на семейството са Мохит (най-малкия брат) и Чави (единствена сестра), които учат в колеж, но се отдават повече на забавленията, отколкото на ученето.
"Светлината на моя живот" е продукция на StarTV (Star Plus), която започва през август 2011 г. и продължава и до днес, като до момента са излъчени 991 епизода (последният на 03.03.2015).
[/i][/b][/color]
Benita
Benita
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 241
Points : 547
Join date : 28.11.2015

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by Sharpei on Сря Сеп 14, 2016 12:12 pm

[color:323c=#666633][b][i]Привет!

Тъй като подобна тема има в раздела за майки и жени, смятам, че тази е излишна и я затварям и пращам в Архива!

Дискусиите относно сериалите ги продължете там!

Поздрави и усмивки![/i][/b][/color]
Sharpei
Sharpei
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 48
Points : 81
Join date : 13.04.2016

Върнете се в началото Go down

Сериали - Vol.1 Empty Re: Сериали - Vol.1

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите