Прилики и разлики между Лични галерии и Форумни дневници

Go down

Прилики и разлики между Лични галерии и Форумни дневници Empty Прилики и разлики между Лични галерии и Форумни дневници

Писане by Benita on Вто Ное 22, 2016 2:20 pm

[color:994f=#FF0000][i]Здравейте,
Както най-вероятно сте забелязали от 30 Август 2016г. във форума имаме нов раздел – Форумни дневници. Там е мястото където може да си отворите тема, да разкажете за себе си, да споделите с нас всичко което Ви интересува и вълнува. С друга думи да си имате свое кътче във виртуалния свят. До тук звучи прекрасно, нали?
Но в мислите ви, особено ако сте от потребителите с по-голям стаж във форума, се прокрадва парадокса „Защо ни е нов раздел, като вече си имаме подобен – „Лични галерии“?“.

В тази тема ще Ви се обясни с какво двата раздела си приличат, с какво се разграничават и защо тяхното съществуване е необходими за нашия форум .

1. Препокриване

Както във „Форумни дневници“, така и в „Лични галерии“, може да си отворите тема - ваше местенце, където центърът на вниманието да бъдете именно Вие.

До тук приликите приключват.

2. Разлики.

Целта на форумния дневник е забавление. В него имате огромна свобода и може да публикувате каквото си желаете (стига да не са в разрез с правилата на форума) - може да ни кажете коя книга четете, какво хубаво Ви се е случило днес, да качите снимка на това, което сте яли по обяд, новия тоалет на куклата си в LPFA, какъв маникюр се каните да си направите или да попитате другите потребители въпрос, който Ви интересува. С други думи там се постват неща от ежедневието, който имат сантиментална за Вас стойност.

Целта на личната галерия е съвсем друга. Там е мястото да разкриете своя талант, вашето старание да ставате все по-добри. Както и да зарадвате другите потребители, да удовлетворите душите им – дали с разказ, графика, рисунка и прочие, няма значение. С други думи там Вие може да видите своя извървян път и развитие в сферата на изкуството. Повече по въпросът защо е наистина важно да споделяме своя талант – тук.

3. Защо са ни необходими и двата раздела във форума?

Защото човек трябва да има място където да разкрива своя външен свят (eкстровертният) – да се забавлява, да споделя най- малките подробности от своето ежедневие. Трябва да си има и място, където да надникнем зад булото на материята какво се случва в неговия вътрешен свят (интровертният). Какви са мечтите, желанията, стремежите и идеалите му. Капчица талант и хиляди часове развитие – това ние наричаме изкуство. Един прозорец към душата.
Двата раздела са еднакво важни за нашето съществуване. И тук не става въпрос само за форума, а за самия живот. Форумът е само една малка извадка от обществото ни. Ежедневното и одухотвореното трябва да вървят ръка за ръка, а човекът да се научи да уравновесията своя вътрешен и външен свят, за да живее пълноценно.

Поздрави и много усмивки!
[/i][/color]
Benita
Benita
Root Administrator
Root Administrator

Брой мнения : 241
Points : 547
Join date : 28.11.2015

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите